• Home
  • Articles
  • Унікальний формат навчання для власників та директорів салонів краси
Articles

Унікальний формат навчання для власників та директорів салонів краси

Унікальний формат навчання для власників та директорів салонів краси

Унікальний формат навчання для власників та директорів салонів краси Європейська Бьюті Бізнес-Школа Космотрейд це Юридичні аспекти б'юті-бізнесу та офіційне оформлення співробітників у салон краси.

Професійна команда тренерів відповіла на всі запитання учасників під час восьми годинного тренінгу, а також у закритому чаті протягом тижня посттренінгової підтримки учасників тренінгу! Адже найбільше питань виникає, коли директори повертаються до своїх салонів краси та стикаються з реаліями свого бізнесу. У закритому чаті тренера змогли дати консультацію та відповіді на персональні питання учасників.

Керівник компанії GP Group Лариса Юрченко приділила особливу увагу питанням щодо офіційного оформлення майстрів, обліку робочого часу, штрафних санкцій у сфері трудових відносин та розмежувала два різні види бізнесу:
здача в ОРЕНДУ робочого місця для майстра та
ведення класичного бізнесу Салона краси

Багато директорів салонів краси ухвалюють рішення про здачу в оренду робочого місця, намагаються вести бізнес оренди, як салонний бізнес, але важливо розуміти, що в такому випадку ви ведете вже інший бізнес - бізнес оренди, який має інший формат, інші клієнти, інші бізнес-процеси, інші вигоди та ризики.

Тож важливо зупинитися та оцінити який бізнес у вас зараз? Чи це справді Салон краси?