• Home
  • Статті
  • Аутстаффінг іноземних працівників
Статті

Аутстаффінг іноземних працівників

Аутстаффінг іноземних працівників допомагає використовувати робочий персонал з інших країн легально, убезпечивши себе від штрафів. Це також виключить бюрократичні проблеми оформлення мігрантів.

GP Group проведе виведення іноземного персоналу з вашої компанії, оформивши його на себе (стаючи офіційним роботодавцем). Але кожен із співробітників працюватиме на колишньому місці, виконуючи ті самі функції. А також повний контроль та управління співробітниками залишається за вами.

Схема співробітництва передбачає, що наша компанія бере на себе офіційну частину оформлення та утримання іноземних співробітників, а ви при цьому без клопоту використовуєте їхній досвід та професійні якості для роботи у своїй компанії.

Конкретні результати нашої співпраці:

  • Ви значно скоротите витратну частину зміст персоналу.
  • Немає необхідності проводити продовження робочої візи, а також інших бюрократичних операцій.
  • Ваша компанія на 100% убезпечить себе від штрафних санкцій.
  • Ви користуєтеся професійними навичками співробітників, а офіційна частина (включно з контролюючими органами) лежить на нас.
  • Оформлення працівників відбувається з дотриманням ухвалених законодавчих актів.

Для кого актуальним є аутстаффінг іноземного персоналу


Ми співпрацюємо як із Приватними підприємцями, так і з великими компаніями. Напрямок бізнесу також різний. Але є спільні риси, за яких послуга особливо актуальна:

  • немає бажання розбиратися у правильному оформленні та веденні кадрового, податкового та іншого обліку іноземних співробітників;
  • у вашій компанії не працює профільний фахівець, що розуміється на міграційних законодавчих актах;
  • ви бажаєте убезпечити себе від штрафних санкцій та відповідальності за іноземного співробітника;
  • бажання виключити бюрократичні складності оформлення іноземних співробітників, а також не піддавати відділ кадрів та бухгалтерію додатковому навантаженню.

Всі ці пункти легко вирішаться завдяки нашій послузі. Співробітники будуть виведені за штат, при цьому підкорятися колишньому керівництву та виконувати ті самі завдання.

Підвищимо ефективність вашого бізнесу

Послуга позбавляє вашу компанію перевірок з боку державних служб, а також комунікацій з ними з приводу оформленого іноземного персоналу. Це можливо, оскільки офіційно співробітників буде оформлено в нашій компанії, і всі подібні перевірки будуть направлені до нас.

Ви повністю позбавлені відповідальності як роботодавець. Коли в компанії прийде контролюючий орган, достатньо надати документацію, що підтверджує надання персоналу з нашого боку.

Це також унеможливлює будь-які штрафні санкції, оскільки при виявленні будь-яких помилок, повну відповідальність несе наша компанія. Послуга є ефективним методом економії коштів, і навіть робочих ресурсів.

Додатково це дозволить зберегти статус ТОВ. Ви можете використовувати нашу безкоштовну консультацію, дізнавшись про можливу співпрацю докладніше.