Статті

Аутстаффінг водіїв

Аутстаффінг водіїв допоможе суттєво знизити бюрократичні складнощі у роботі компанії, а також знизити кількість її працівників. При цьому кожен із них продовжуватиме працювати під вашим керівництвом на колишньому місці.

Причина популярності послуги


Ви можете звільнити своїх співробітників, після чого офіційно перевести їх до нашого штату. Це допоможе формально знизити кількість працівників компанії. При цьому вся документальна відповідальність за кожного працівника лежатиме на GP Group.

Це допоможе зменшити навантаження на бухгалтерський відділ та не займатися нарахуванням заробітної плати. Додатково це є ефективним способом оптимізації податкового оподаткування.

Аутстаффінг водіїв є легальним способом збереження чи набуття статусу малого підприємства. І це допомагає працювати на особливих, вигідних умовах.

Співпрацюючи з нами, ви також виключаєте витратну частину на оплату відпускних, лікарняних та іншого. А також перевірка державних служб із персоналу буде направлена до нас. Це гарантує виключення будь-яких штрафних санкцій у вашу сторону.

Базові принципи


Після процесу попередньої консультації та підписання угоди, ви починаєте виведення своїх працівників за штат. Усі переведені до нас водії будуть офіційно оформлені як співробітники GP Group.

Робота персоналу, виведеного за штат

Коли процес переоформлення співробітників буде завершено, вони залишаться на колишніх робочих місцях і виконуватимуть ваші завдання. Ви також проводите повний контроль за виконанням роботи та видаєте завдання, як і раніше.

Але при цьому офіційна документальна частина стає відповідальністю нашої компанії. Ви отримуєте робочий ресурс, документальну відповідальність за який несемо ми.

Це допоможе вашій компанії знизити витрати, так і більше часу приділяти виконанню поставлених завдань, а не бюрократичним складностям.

Коли аутстаффінг водіїв актуальний


Послуга актуальна у таких випадках:

  • при обмеженні кількості працівників у штаті законодавчими нормами (можливість легально оминути обмеження та провести поповнення персоналу);
  • при сезонності робіт, що виконуються вашими водіями (часто послуга застосовується, наприклад, службами доставки в період інтенсивних навантажень);
  • коли є потреба у зниженні навантаження на бухгалтерський відділ та кадрових фахівців, це суттєво спростить їхнє завдання, підвищивши ефективність;
  • за бажання співпрацювати з іноземним персоналом (іноземний персонал вимагає до себе підвищеної уваги, а також їх оформлення та утримання важко з юридичної точки зору. Усі подібні турботи наша компанія візьме на себе.);
  • за необхідності оптимізації витрат на перевезення.

Це актуально також і за форс-мажорних обставин, коли потрібно терміново знайти заміну своєму співробітнику. Запрошуємо на безкоштовну консультацію, на якій наш експерт докладніше розповість про варіанти співпраці.